Een hele avond stunning make-up, dat klinkt als heaven voor beauty lovers. Vandaag deel ik  m’n musthaves waardoor je je niet druk hoeft te maken over je make-up.

IMG_0710

Wat heb je precies nodig om er voor te zorgen dat je make-up de hele dag goed blijft zitten? Je hebt verschillende items nodig:

  • Een kwast
  • Smoothening powder – Prep & Perfect
  • Fixating spray

De kwast die ik gebruik is van Beebee Professionals. De Smoothening poweder is van het merk Sephora, verkrijgbaar in verschillende online shops. De Fixating spray is van Mac. De spray heet Fix +. Aan de namen van de producten zie je al dat deze musthaves zorgen voor het fixeren van je make-up.

Als eerste breng je je primer aan, ik  heb een primer van het merk Pupa. Daarna doe je je foundation op je gezicht met je foundation kwast en/of beautyblender. Na het opbrengen van foundation ben je klaar voor het contouren met poeder. Maar wat moet je nu doen om er voor te zorgen dat dit egaal wordt?

Je brengt de smoothening powder aan met een kwast over je gehele gezicht. Dit zorgt er voor dat je foundation gesmoothend wordt, waardoor je je poeders kan aanbrengen. Bring it on met contouring!

IMG_0713
Als je klaar bent met het contouren, is je make-up look bijna klaar. You still have to do one thing; het fixeren van je look. Dit doe je met de fixing spray. Houdt de spray een paar cm van je gezicht af. Let op dat je niet te veel spray aanbrengt, dit kan je look namelijk weer verpesten.

Als je deze stappen hebt gedaan – naast je normale make-up routine – blijft je make-up de hele dag en/of avond (ligt er aan waarvoor je je opmaakt) zitten.

Hoe zorg jij er voor dat je make-up look flawless blijft de hele dag?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment