IMG_9981.JPG

OMG! Back to school. Dinsdag was m’n eerste lesdag weer. Ik studeer International Business & Languages op de HES (Hoge Economische School). Het gebouw zit bij de Bijlmer Arena, dus zo’n 40min met de trein. Ik zit nu in m’n 3e jaar, en het einde is steeds meer in zicht!

Het was trouwens erg komisch alle nieuwelingen te spotten op school. De leerlingen zochten lokalen etc. Maar heb ze uiteraard even geholpen en de weg gewezen.

IMG_9970.JPG

SELFIE TIME! M’n broek is van de Zara uit La Palma (Mallorca). Het t-shirtje en de statement necklace zijn van Modemusthaves. P.S. Let niet op m’n bureau!

Ik moest trouwens laat beginnen, wat erg fijn was! Wel had ik m’n outfit al van te voren klaar gelegd. Dat vind ik fijn, want dan kan ik langer blijven liggen in m’n bedje.
IMG_9971.JPGHet leek me leuk om nog even m’n haar te krullen voor ik vertrok van huis. Ik heb m’n haar gekruld met een grote krultang van Remington. Ik weet helaas niet meer precies wat de maat van de krultang is..

Ik koos voor een nude make up look. Dus alleen wat mascara, bronzer & blush. Aangezien de focus op m’n gekrulde haar lag, wilde ik niet ook nog een opvallende make-up look.

Ik heb m’n eerste schooldag overleefd, op naar 14 oktober. Dan is het weer lekker vakantie. In de herfst zoek ik de zon weer op 🙂

Wat heb jij aangetrokken op je 1st schoolday?

IMG_9983.JPG

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Leuke outfit! Ik begin pas 16 september met school en ben nu al aan het denken wat ik ga aandoen haha.

Write A Comment