IMG_0296

Iets langer dan een maand ben ik al in Valencia. Wil je weten wat ik ondertussen allemaal heb meegemaakt?

IMG_0073

Voor het eerst ben ik samen met mijn vriendengroep (bijna allemaal Dutchies) naar een PoolParty geweest. Dit was super leuk om mee te maken, helemaal omdat er bijna nooit een poolparty in Nederland is. Het weer was die dag wat minder, maar dat zorgde er niet voor dat het feestje minder gezellig was.

IMG_9868

Ik heb kennis gemaakt met de uitdrukking mañana mañana. Hier in Spanje gaat alles net even wat langzamer. Mijn lesrooster is sinds midden/eind september pas bekend gemaakt.

IMG_0347

De leraren op mijn school zijn erg relaxt. Ik heb al veel nieuwe mensen ontmoet op school. Omdat de school een prive school is, zijn de klassen wat kleiner. Mijn eerste cijfer heb ik al binnen: een TIEN! Dit was voor een presentatie voor het Comunicación Comerciales. Samen met mijn groepje waren we de beste van de klas.

IMG_9927

Ook ben ik de stad gaan verkennen. Ik ben bijvoorbeeld naar Plaza de Toro geweest. Dit was vroeger een stadion voor stierengevechten. Het was erg indrukwekkend, maar ook zielig om te zien.

IMG_0081

Kortom mijn leventje hier in Valencia bestaat uit naar school gaan, genieten en ontdekken. Ik zal proberen jullie elke maand een update te geven over mijn leventje hier.

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment