Don’t forget to finish up your look with the right accessoires – my new watch TrendyKiss.

ae0f6540-6e94-4c74-88ce-4066b98f4d27

De twee zonnige foto’s zijn gemaakt tijdens mijn vakantie in Salou. Hier was ik heen in de herfstvakantie met mijn familie en Koen. We hebben echt een heerlijke week gehad, binnenkort komt er nog een fotodiary online!

Dit gave horloge is van het Franse merk TrendyKiss. Het bedrijf bestaat sinds 2016. Mijn nieuwe horloge is het model Lucille. Het horloge Lucille is verkrijgbaar in zeven kleuren. Het horloge is minimalistisch maar ook weer opvallend door de aparte kleur. Het bronze vind ik erg mooi kleuren bij mijn huidskleur en haarkleur. Daarnaast is de kleur makkelijk te combineren met andere sieraden en kleding items.

9a4e3b55-58c9-40e6-88f7-01ec4a16b528

TrendyKiss bestaat sinds 2006. Het merk heeft verschillende collecties met fashionable en klassieke horloges. Per jaar worden er twee nieuwe collecties uitgebracht. Wat vinden jullie trouwens van mijn Louis Vuitton portemonnee? Super cute he! En voor de nieuwsgierige onder ons de YSL lipstick is peachy kleurig.

Dit horloge is makkelijk verstelbaar. Er zit een sluiting om het bandje heen, deze moet je losmaken en verschuiven naar de gewenste lengte. Je hoeft dus niet naar de juwelier of iets dergelijks toe om je armband ‘draag klaar’ te maken, dit vond ik erg fijn.
2c191f48-09b8-4fd3-8f3c-09d45ae7c0b2

Op dit moment liggen de TrendyKiss horloges bij meer als 1000 winkels (Internationaal). Dit komt neer op zo’n bereik van 2 miljoen mensen – wat elk jaar groeit en groeit. Wil je meer weten over TrendyKiss? Neem dan een kijkje op de Facebook pagina of op Instagram. Je kan TrendyKiss ook even een emailtje sturen mocht je interesse hebben in een horloge.

Heb jij een watch van Trendykiss?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

Write A Comment