Een week geleden ging ik samen met Bo naar het Fierce Fashion Festival, organized by modemusthaves. Met volle verwachtingen zaten we in de trein richting Amsterdam. Lees meer over hoe ik over het festival denk!

 

Toen we eenmaal aankwamen op het terrein, viel het ons tegen. Er waren niet veel kraampjes en variatie. Toch hebben we er een leuke middag van gemaakt. Want er waren genoeg leuke dingen te doen. De draaimolen was hilarisch. Ik ben er wel twee keer in geweest. Daarnaast heb ik een sessie meditatie gevolgd, dit werd georganiseerd door Fitgirls. Het was erg leuk om te doen.

Er waren veel bekende mensen op het event. Ik ben op de foto geweest met Bastiaan van Schaik. Wie is er jaloers? Hij is echt super aardig en grappig. Ook bekende make up artist Nikkie was er. Het was gaaf om haar werk is in het echt te zien.

Opel Adam en Fashionchick hebben een samenwerking. Je kon op de foto met deze hippe auto. Als je de juiste hashtags gebruikte, werd je foto geprint door Instamatic. Dit hebben Bo en ik natuurlijk gedaan.

Na een tijdje hadden we alles wel gezien, toen we weggingen kregen we een goodiebag. Deze vond ik erg tegenvallen. Dit kwam omdat ik er musthaves items in had verwacht en niet etenswaar. Desondanks heb ik een leuke middag gehad.

Bekende MUA - Nikkie Tutorials
Bekende MUA – Nikkie Tutorials
Een foto van de Fierce Festival muntjes

Ben jij ook bij het Fierce Festival geweest?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Jammer dat je het een beetje vond tegenvallen! Ik ben zelf niet naar dit festival geweest, dus ik kan er moeilijk over oordelen. Wel heb ik al op meerdere blogs gelezen dat het festival tegenviel.

    liefs Esmee

  2. Ik heb echt van zoveel mensen gehoord dat het tegenviel, echt jammer! Wel leuk dat je er alsnog een leuke middag van hebt gemaakt!

  3. ik ben echt blij dat ik net gegaan ben. had er nog wel over nagedacht. ik lees echt alleen maar negatieve dingen over het festival. en dan ook nog zo’n rot weer. wel mooie foto’s heb je gemaakt. Xdiana

Write A Comment