De feestdagen komen er weer aan, kortom the season to sparkle!

In de blogpost van vandaag deel ik mijn favoriete kerstoutfits van My Jewellery. Zodat je dit jaar zeker weten kan gaan stralen! Van een leuke kerstjurk tot een shiny rok. Het scoren van een outfit hoeft dus helemaal geen moeite meer te kosten 

Dit jaar spendeer ik de feestdagen met mijn familie en vriendinnen. Het zal vooral bestaan uit gezelligheid, lekker eten en drankjes. Het lijkt me ook wel weer eens leuk om de feestdagen in het buitenland te vieren, maar dit jaar ben ik ‘gewoon’ in Nederland.

Ik vind de feestdagen altijd een leuke gelegenheid om alles uit de kast te halen. En deze items kun je altijd nog tijdens een girlsnight of een birthdayparty dragen. Veel items zijn tijdloos, maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij je er goed in voelt. 

Het kan zijn dat je (net als ik) veel zwart draagt, dan zijn deze jurkjes echt wat voor jou. Een Little black dress is eigenlijk altijd goed. Je kunt nog kiezen om killer heels aan te doen, of opvallende sieraden te dragen. Het is maar net wat je smaak is.

Op mijn lijst natuurlijk niet een pailetten item ontbreken. Het is meteen een Eye-catcher, en je kan kiezen voor de kleuren goud en zilver. Met dit soort outfits krijg ik meteen zin in een feestje. Ik ben altijd wel voorzichtig met dit soort kleding, omdat je panty snel kapot gaat door de pailletten.

Zelf heb ik deze bruine glitter playsuit met ruffles besteld. Ik dacht een keer wat kleur in mijn kledingkast. Aan de voorkant zit een strikdetail, en aan de achterkant een knoopsluiting. De playsuit heeft een elastische band in de taille. Ik heb een maatje S besteld, het item is verkrijgbaar maar tot en met maat XL.

Adding more colour to my closet met dit leuke korte rokje. Het is een zilveren glitter rok. Ik combineer deze met een leuke coltrui. Dan heb je een warme en feestelijke look. Ik heb maatje S, en de tailleband is vrij losjes. De rok is verkrijgbaar in maat XS – XL. Het item kost € 35,99.

Ben je meer van het shoppen in real-life? Good news! My Jewellery heeft meerdere boutiques in Nederland onder andere in Amsterdam, Eindhoven, Leiden, Rotterdam en Zwolle. Ik ben zelf nog niet in alle stores geweest. Ook zijn er shop-in-shops verspreid over Nederland. Wil je meer weten over de boutiques? Dan verwijs ik je graag door naar de boutiques pagina.

Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment