Het festival seizoen komt er weer aan. Het leek me leuk om dus de volgende zonnebrillentrend met jullie te delen. De bovenstaande foto is trouwens genomen in de leuke winkelstad Utrecht!

De bril die ik besteld heb is een elegant model. Met dit model kun je ‘oude’ tijden herleven. Het is een stijlvol en rond montuur. Celeb Johnny Depp is gespot met dit montuur op de rode loper.
Het is een super trendy bril, doe je veel terug gaat zien op festivals. De bril staat bij ieder type hoofd, erg fijne trend dus!  Deze zonnebril biedt UV-400 bescherming. Ik koos voor een bruine variant, aangezien ik al veel zwarte zonnebrillen heb.
Op deze foto kun je goed het model van de bril zien, een echte close-up. Wist je dat je op de website Brilopjehoofd kun je je trendy bril scoren.  Brilopjehoofd.nl (sinds 2012) is dé webshop als je zoek naar een goedkope, trendy zonnebril. De shop heeft een goede service, snelle levering en top prijs-kwaliteit verhouding. 
Bij bestellingen boven de 20 euro betaal je geen verzendkosten.
Je kan je eigen bril hier bestellen voor €8.50. Dit zijn de afmetingen van de bril: 14 x 13,4 x 4,5 cm. Zoals je ziet heeft de bril bruin/oranje glazen.

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Heel mooi! Staat je ook mooi!
    Je bent alleen vergeten de prijs van de bril te vermelden. Er staan puntjes. (I knoW the feeling, ik vul het ook later in en vergeet het nog wel eens haha)

    • Come-Moda Reply

      Wat gek bij mij niet! Heb het laatst veranderd vandaar. Nu niet meer toch?

Write A Comment