Grote kans dat je de naam Ferrili’s kent! Laatst ben ik bij hun nieuwste locatie op de Beethovenstraat (Ferrili’s Uptown) geweest – op de Zuidas. In de blogpost van vandaag vertel ik je hier meer over!

Ik wilde al een tijdje naar deze nieuwe hotspot van de Zuidas. Waarom? De lekkere gerechten in combinatie met het prachtige interieur. Het restaurant is op loopafstand van de metro/trein (station Zuid). Je kunt ook naast het restaurant parkeren mocht je met de auto komen.

Er is zoveel keuze: lekker een carpaccio als voorgerecht, met een truffelpasta of risotto als hoofdgerecht. Je krijgt gegarandeerd keuzestress.. Ik koos voor de truffelpasta, met een scroppino als toetje. Super leuk want deze word aan de tafel voor je bereid. De tiramisu leek me ook heerlijk, alleen zat ik echt al vol van het eten!

Het interieur van het restaurant Ferrili’s Uptown is echt prachtig. Het is modern en industrieel. De lampen vind ik zelf erg gaaf! De stoelen wilde ik zo copy & paste’n voor in m’n eigen woning! Ook de medewerkers zijn erg vriendelijk – hier heb ik niks op aan te merken!

Ben jij wel eens bij deze hotspot geweest? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment