IMG_2469

Finally Christmas holiday, oftewel tijd voor ontspanning! Wij hebben wat leuke feel-good movies voor jullie op een rijtje gezet.

  • Some kind of beautiful – Een studente die verliefd wordt op haar leraar Poetry. Alles verandert wanneer de studente zwanger wordt. Jessica Alba speelt mee in deze romantische comedy. De film krijgt een 5.8 via IMDB, maar dit vinden wij zeker niet verdiend!
  • Trainwreck – Een soort Bridget Jones 2.0. Hilarisch om te zien met je vriendinnen, maar ook appropiate om met je vriend te kijken. Wist je dat comedy ster Amy Schumer het script van de film heeft geschreven? De hoofdrol speelster is tegen daten (vanaf jongs af aan is dit haar wijs gemaakt) tot ze haar perfect guy tegenkomt. De film scoort een 6.5 op IMDB.

IMG_1949

  • Just in time for Christmas – Een romantische comedy/drama film die gaat over een vrouw die moet kiezen tussen haar droomman of haar droombaan. Natuurlijk kan ze niet kiezen, maar dan ontmoet ze iemand die haar de toekomst laat zien – dit zal haar keuze natuurlijk beïnvloeden. Het leuke van de film vonden wij dat hij (ondanks de titel) weinig te maken heeft met kerst. De film heeft een 6.8 gescoord op IMDB. Wist je dat deze film geproduceerd is door Hallmark?
  • Man Up – Een single vrouw is haar saaie leventje zat. Gelukkig is ze op the right place op the right time, namelijk op een plek waar een man een blinddate heeft met een vrouw. Dit kan natuurlijk nooit helemaal goed gaan, in de film zie je meer! De film gaat over het nemen van kansen, en de gevolgen daarvan. Wij vinden de hoofdrol speelster super hilarisch. De film heeft een 6.8 IMDB-rating.
  • About last night – Een hilarische comedy over liefde – hoe mannen en vrouwen dingen zien – met Kevin Hart. Al zijn films vinden wij hilarisch, dus als je een avondje gaat bankhangen is dit DÉ movie to see. Volgens IMDB krijgt de film een 6.1, maar wij vinden de film zeker meer waard.

Wat is jouw favo feel-good movie?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment