In de winter kan je huid wel extra verzorging gebruiken. Ik gebruik deze producten van Etos nieuwe hand & body lijn.

Etos heeft nieuwe handcrèmes en body lotions uitgebracht die de huid hydrateren en lekker zacht maken. Er zijn verschillende lijnen uitgebracht, oftewel voor elke lifestyle een passend product.

c3a0cfac-d74d-4d5d-9737-1789984d38e3

Mijn nieuwe Intensive Care handcrème is ontwikkeld voor een droge huid. De handcrème verzacht, verzorgt en beschermt je handen. Dit product kost €1,99.

Ook heb ik het overnight serum getest. Dit is een verzorgend serum die er voor zorgt dat de conditie van de huid verbetert als je slaapt. Het serum bevat onder andere argan-olie en vitamine E. Het serum kost €2,99

0f8f66fe-2ffb-4c68-8774-43a267227518

Door de kou heb ik snel een droge huid. Na het douchen smeer ik mijn huid in met de body butter oil. Deze bodybutter is bijzonder! Waarom? De textuur verandert door de warmte van de huid. De body butter wordt een olie tijdens het aanbrengen. De body butter bevat shea butter, cocao butter, babassu olie en macadamia olie – hierdoor ruikt de body butter héérlijk. De body butter oil kost €4,99.

Heb je liever een body spray? Dan is de Body Spray Seconde (blauwe tube) echt iets voor jou. De spray trekt snel in de huid. Het fijne van de spray is dat hij niet plakt. De spray bevat vitamine E waardoor je huid goed verzorgt wordt.  De body spray kost €3.69.

Heb jij al een van de nieuwe producten uitgetest van Etos Hand & Body lijn?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

Write A Comment