De temperaturen beginnen alweer te stijgen, en voor m’n gevoel komt de zomer er alweer snel aan. Vandaar dat ik vandaag mijn favoriete bikini’s inclusief trends met jullie deel.

Ik kan niet wachten om te paraderen over de warme stranden, of te zonnebaden langs het zwembad. En dit doe ik natuurlijk met mijn favoriete bikini aan, inclusief bijpassende accessoires. Ik heb een gevarieerde smaak wat betreft badmode; ik vind een mooi zwart item klassiek maar ook weer een knallende kleur zodat je teint er goed uit komt.

Het item hieronder spreekt mij bijvoorbeeld aan door het apartere model. Dit is een cut-out model. Je kunt deze bestellen met een bijpassend broekje, en je bent helemaal ready voor de zomer!

Zwarte one shoulder bikini top met cut-out | My Jewellery

My Jewellery heeft verschillende soorten bikini’s, denk aan bandeau, traingel of strapless. Een bikini komt altijd wel van pas, of je nu een beachparty hebt of gaat relaxen bij het zwembad. Ik kies altijd badmode waar ik me comfortabel in voel. En waar je zo min mogelijk verschillende tanlijnen in ziet, gezien ik altijd snel bruin word. Bedek je liever wat meer je lichaam, of ben je een actieve vakantieganger? Ga dan juist voor een badpak.

Wil je je taille accentueren? dan is een high waist bikini broekje perfect voor jou. Ben je juist wat meer timide, dan kun je beter gaan voor donkere kleuren qua badkleding. Ik vind bij een bandeaubikini het altijd fijn dat je de bandjes los kunt halen. Je kunt je bikini ook mixen en matchen, dit past helemaal bij de laatste bikini trends.

Petrol badpak met glitters & optrekkoord | My Jewellery

Dit glitterbadpak spreekt me ook erg aan. Het badpak heeft verstelbare bandjes en een optrekkoord. Het is niet te missen dat jij shine pakt in het zonnetje met bovenstaande musthave! 

Styling van je outfit? Je kan altijd nog een leuk rokje/blousje over je badkleding dragen. Of ga bijvoorbeeld voor een luchtig jurkje, makkelijk en snel! Ik vind het ook altijd leuk om mijn strandoutfit op te fleuren met een enkelbandje, of bijvoorbeeld een leuke hoed. En een mooie zonnebril kan natuurlijk niet ontbreken. Deze draag ik dan met een leuke sunnycord, om mijn outfit op te vrolijken.

Bikini trends

  • Mix & match
  • Colour blocking
  • Glitter bikini’s
  • Wrap bikini (bikini knopen om je heen)

Vind je het lastig om online bikini’s aan te schaffen, en wil je ze liever passen in de winkel? Het fijne is dat je gewoon langs kan gaan bij een van de My Jewellery boutiques. De medewerkers helpen je dan graag met het vinden van de perfecte bikini!

Heb jij je bikini voor de zomer 2022 al gescoord? Let me know!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment