IMG_0918

Soms moet je jezelf even verwennen met een kleinigheidje. Afgelopen maand bestelden bij leuke iPhone accessoires bij FashLuxe, je telefoon moet natuurlijk ook feestelijk het nieuwe jaar in! 

20151230131421We bestelden allebei het populaire wink hoesje. Dit hoesje is al gespot bij veel bloggers. Kim koos voor de zilveren variant & Nikki voor de roze variant. Dit hoesje is te bestellen voor de iPhone 5 (ook 5C en 5S) & 6 (ook 6plus en 6s) in de kleuren goud, roze, paars, rosé en zilver. Dit hoesje kost 19,99.

IMG_1698

Daarnaast leek het ons leuk om een mirror case te bestellen. Dit is een sticker voor op je iPhone. Deze stickers kosten nu 12,99, je hebt nu 13 % korting, we LOVE it!Dit is Nikki haar iPhone 6 met de mirror case. Wij vinden het resultaat erg leuk. Zo heb je namelijk een hele andere telefoon. Het is niet moeilijk om de sticker aan te brengen, ook kun je hem er afhalen en weer opnieuw opplakken (zonder plaksporen).

IMG_0917De stickers zijn beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, goud, paars en zilver voor de iPhones 4/4s, 5s/5c/5, 6plus en 6/6s.

De verzending duurt wat langer dan gemiddeld, bestel dus niet een item met haast, tenzij je er wat extra verzendkosten voor over hebt. Met de code “COMEMODA” krijg je 5% korting!

 Wat voor hoesje heb jij om je telefoon?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

8 Comments

Write A Comment