/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3706.jpg

Een herkenbare quote voor veel fashionlovers. Dit artikel gaat over de typische kenmerken van fashionista’s en diva’s. Ik merk dat mensen bij deze eigenschappen van mezelf, me al snel een fashionsta en diva noemen. Ook kwam ik er achter dat meerdere meiden dit hebben. Daarom heb ik vijf items op een rijtje gezet, voor het artikel Fashionista’s be like.

1.        Matching nagellak

Ik match altijd mijn nagellak met mijn kleding. Het maakt je outfit net af. Dus als ik een witte blouse aan heb met roze details, kies ik voor een licht roze nagellak. Om het te laten matchen kies ik dan ook voor een bijpassende kleur lippenstift.

2.        Kleding van te voren klaar leggen

De avond van de voren leg ik altijd mijn kleren klaar. Vaak heb ik wel in de ochtend dat ik nog twijfel. Wat het handige van het van te voren klaarleggen is dat je langer kunt blijven liggen. Als het dezelfde week het weer wisselvallig is geweest, kijk ik ook even op mijn weer app./home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3702.jpg3.        Haar even kammen

Het is belangrijk dat je haar goed zit. Ik heb altijd een borstel in mijn tas. Je weet het namelijk maar nooit met het weer. Zo zorg ik er voor dat ik niet ergens aankom met een wilde coupe. Ik heb een borstel van Tangle Tweezer, verkrijgbaar bij Douglas.

4.        Make up altijd bij je

Echte diva’s hebben altijd make-up bij de hand. Mascara, blush, lippenstift etcetera. Zo zit namelijk je make-up altijd goed. Ik heb zelf een Marc Jacobs toilet-tas voor in mijn tas, zodat de binnekant van mijn tas niet vies wordt door bijvoorbeeld mascara.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3704.jpg

5.        Denken bij een outfit, heb ik dit nou al een keer aangehad? Zoja, sta ik er mee op de foto op Instagram/Facebook?!

Misschien kennen jullie deze quote wel van Instagram. Toch sta je versteld van dit. Als ik een bepaald topje aangehad heb op een feestje, zal ik hem een lange tijd niet meer aan doen. Want wie weet/stel je voor dat iemand het ziet. Erg bizar, maar toch waar.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/3d6/66337407/files/2014/12/img_3564.png

Ik ben erg benieuwd welke kenmerken en/of quotes bij jou passen. Laat het me weten in een reactie.

IMG_1969

 

 

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. herkenbaar! Ik leg ook altijd mijn kleren klaar voor de volgende dag! Mijn nagels lak ik zelde, maar dat komt omdat mijn nagels niet mooi zijn en met nagellak accentueer ik dat des te meer.

    • Come-Moda Reply

      Dat is inderdaad wel slim van je met je nagellak, goed dat je het weet van jezelf ! XOXO

Write A Comment