Doordat ik bezig ben met mijn scriptie, werk ik veel met mijn laptop. Het liefst doe ik dit buitenshuis, mijn laptop vervoer ik dan in deze hippe tas van Bombata.

Ik koos voor de zwarte cocco mat tas aangezien deze casual is, maar ook kan voor meetings. Mijn tas is voor laptops van 15.6 inch, maar deze tas is er ook voor 13 inch en 17,3 inch laptops. Je kunt bij iedere maat bijvoorbeeld 9 verschillende kleuren cocco hoezen bestellen.

5da7e776-66b5-407b-b1a9-6f11c1e72113In de tas zitten genoeg vakjes voor pennen, papier en je kabeltjes. Dat is echt ideaal! Wel neem ik nog een aparte tas mee voor mijn eten en drinken, zodat als mijn flesje een keer lekt, er niks gebeurt met mijn laptop.

Unknown-6

Het design van de tassen is Italiaans. De tas is gemaakt van kunstleder. De handgrepen zijn van siliconen. De tas kost €52,95. Er zit een verstelbare schouderband bij, zodat je de tas makkelijk kan dragen. Ook zit er klittenband in het laptopvak, zodat je tas niet verschuift.

Als je hier klikt kun je alle laptoptassen zien, gesorteerd op maat en materiaal. De Bombata shop verzendt gratis binnen Nederland en België en op werkdagen voor 22:00 besteld is morgen in huis.

 

Hoe vervoer jij je laptop?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment