Als ik een weekendje naar huis kom vanuit Antwerpen, dan gaat mijn laptop natuurlijk mee. Vaak vervoer ik hem zonder hoes, omdat hij anders niet in mijn tas past. Dit levert natuurlijk krassen op en daarom moest ik opzoek naar een oplossing; dankzij Bombata heb ik nu een tas en bescherming in één.

Downloads1

Mijn laptoptas heet de Nylon Cobalt Blauwe tas en kost €44,95 voor een 13 inch laptop. De tas is ook verkrijgbaar voor 15,6 en 17,3 inch laptops. De tas heeft een rits aan de voorzijde, een compartiment met 3 vakken voor bijvoorbeeld je oplader, een buidelnet voor bijv pennen en een klittenband sluiting voor je laptop. Bij de tas krijg je ook een verstelbare schouderband. De tas is absoluut niet zwaar en door de bijgeleverde schouderband enorm makkelijk in gebruik.

IMG_7716-1
De shop heeft zo’n beetje van ieder materiaal en in iedere maat een laptoptas, ook bijvoorbeeld enorm leuke rugzakken. De shop verzendt gratis binnen Nederland en België en je hebt je bestelling meestal de volgende dag in huis. De tas wordt geleverd in een mooie dustbag.

 

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment