IMG_4732.JPG
My own fashion illustration

Onlangs zag ik een fashion illustratie voorbij komen op de Facebook pagina van Annic van Wonderen. Ik heb altijd al graag ook een fashion illustratie van mezelf willen hebben, dus besloot ik Sophie de Ruiter een berichtje te sturen.

Sophie reageerde erg enthousiast. Via de email hielden we contact over de illustratie. Ze vroeg bijvoorbeeld naar mijn favoriete outfit/een typische Kim outfit. Zo kon ze mij het best illustreren.

IMG_4731.JPG

Wat meer over Sophie

Sophie is 18 jaar en zit op de kunstacademie in Breda. Ze doet de opleiding grafisch ontwerpen. Haar droom is om fashion illustrator te worden voor grote bloggers. Sophie heeft bijvoorbeeld al gewerkt voor Annic van Wonderen (van ILFN). Sophie tekent op dit moment voor de blogger Lizcachel. Voor informatie of orders kun je haar mailen op dit email adres: sophiederuiter16@hotmail.nl.

Sophie deelt haar tekeningen op haar Instagram. Ze heeft rond de 840 volgers. Haar instagram account is @sophiederuiter. Het is leuk om ook te weten hoe het leven van een fashion illustrator eruit ziet, dit wordt duidelijk door haar foto’s die ze post op Instagram.

(null)Ik ben super blij met mijn fashion illustration. Mimi Nizan heeft mij al eens eerder getekend, maar dit was een portret. De werkwijze van Sophie is erg persoonlijk, wat het extra leuk maakt.

Wat vinden jullie van mijn fashion illustration?

IMG_1969-300x300

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

15 Comments

 1. Echt een prachtige tekening! Mooie samenwerking en de outfit die je hebt gekozen is superleuk!

  • Come-Moda Reply

   Klopt, ze is een echt tekentalent! Dankjewel, ben er erg blij mee. XX

  • Come-Moda Reply

   Super leuke winactie! Ik ben benieuwd naar je tekening 🙂

 2. Wauw wat een mooie tekening! Jouw outfit is ook superleuk! Weet jij misschien of ze ook met andere bloggers een samenwerking aangaat?

  • Come-Moda Reply

   Dankjewel! Ja ik weet het wel zeker, alleen ze kan het erg druk hebben.

 3. Pingback: Bag Essentials - Come-Moda

Write A Comment