IMG_3388

Een fancy avondje uit, wie houdt daar nou niet van? Wij in ieder geval wel! Wij zijn met onze nieuwe jumpsuits van Kriminalz meteen ready to go.

img_3595

Kim ging voor de SEXY BACK jumpsuit. De jumpsuit is gemaakt van een zacht stofje, en zit dus erg fijn.  Je kan de draden op de rug op verschillende manieren knopen / dragen. De open rug maakt de jumpsuit ook erg apart. De jumpsuit heeft een turtleneck, wij van Come-Moda zijn daar echt gek op! De sexy back jumpsuit is verkrijgbaar in de kleuren zwart, kaki groen en nude (beige). De jumpsuit kost € 39.95. De verzendkosten van Kriminalz bedragen €3.50. Kim draagt de jumpsuit in een maat S. IMG_3289

Nikki werd verliefd op de olijf groene MULTIWAY jumpsuit (€ 44.95 + €3.50 verzendkosten). Ook deze jumpsuit kan je op meerdere manieren dragen door de adjustable koorden. De jumpsuit is verkrijgbaar in de kleuren black, & khaki en in de maten S,M,L en XL. De reclame foto’s hebben we bij beide jumpsuits maar even toegevoegd, om te laten zien dat je erg creatief kunt zijn en dat het leuke resultaten oplevert! Nikki draagt de jumpsuit in een maat M.

IMG_3291

Kriminalz heeft niet alleen evening wear, maar ook comfy sweaters, leuke t-shirts en jackets. De webshop heeft ook een collectie voor heren. Het bestellen op de website gaat erg makkelijk en snel; binnen een paar dagen hadden wij onze jumpsuits binnen. De webshop doet ons een beetje aan de style van de Kardashians denken.

Wat vind jij van onze nieuwe jumpsuits?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment