Ik zag steeds vaker op Facebook reviews over een peel-off masker. Dit maakte me erg nieuwsgierig, dus bestelde ik een pakket bij MayBeauty.

Wat doet het maskertje?

Het masker verwijdert blackheads, dode huidcellen, acne en oil. Wat ik met oil bedoel is de vettige glow van je huid. Zelf heb ik vrijwel geen last van blackheads, acne en een vettige huid dus hier kan ik niet over oordelen – maar over de dode huidcellen wel. Believe it or not, elke huid kan wel een maskertje/scrub gebruiken om de dode huidcellen te verwijderen.


Je huidje is super zacht na een masker. Het is een peel-off masker, je hoeft het maskertje er dus niet af te wassen. Voor m’n eigen gemak bestelde ik een borstel voor het aanbrengen van het masker. Zo ben je lekker snel klaar om te genieten! Tip: ik zette mijn wekker zodat ik precies wist wanneer ik het masker eraf moest halen.

Hoe werkt het maskertje precies?

Het masker trekt in op je huid en na een kwartiertje kun je het er af trekken. De eerste keer kan dit nog niet zo fijn voelen, maar geloof me naar de volgende keren heb je nergens last van. Breng het masker niet aan rondom je wenkbrauwen.

Na de eerste behandeling voel je dat je huid gladder en schoner is. Na regelmatig gebruik worden je poriën kleiner en je huid gladder en frisser. Je hebt verschillende pakketjes met maskers en aantallen. Je kan dit bij de webshop MayBeauty bestellen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe maskertjes!

Heb jij al een keer dit masker uitgetest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment