Image-1-5

Bij een nieuwe telefoon hoort natuurlijk een nieuw hoesje, daarom bestelden we allebei een Fab. hoesje bij Telecomtelecom. Ben je benieuwd welke telefoon & telefoonhoesjes we besteld hebben? Kijk dan snel verder.

img_3576
Wij waren geinteresseerd in de iPhone 6(S) cases, aangezien Kim een nieuwe (Rose) iPhone 6S heeft en Nikki een iPhone 6.

Kim koos voor het hoesje Fab. Rockstar Hard Case Apple iPhone 6/6S Multi. Dit hoesje is een hard cover met roze glitters. Het hoesje heeft een zachte binnenvoering. Dit hoesje past om de iPhone 6S en 6. Het hoesje heeft een prijskaartje van €16.95.

IMG_2973
Nikki besloot het Fab. Aqua Reversed Star Flip Case Apple iPhone 6/6S hoesje te bestellen. Dit hoesje kost € 24.95. Het fliphoesje heeft een subtiele magneetsluiting. Het hoesje is van echt leder, met leuke turquoise sterretjes erop.

Het merk Fab. kenden we natuurlijk al van de leuke tassen en portemonnee’s die ze verkopen, maar we wisten niet dat ze ook zulke leuke telefoonhoesjes hebben! Klik hier om het gehele assortiment van FAB. By Fabienne hoesjes te zien voor de andere iPhone 4(s),5c, 5(s), 6(s), Samsung galaxy S6 en S6 edge, Galaxy S4/S5 mini en nog veel meer.

Wist je dat de webshop Telecomtelecom gratis verzending heeft en de volgende werkdag levert? Een extra reden om dus nu een super leuk hoesje te bestellen!

 

Wat vind jij van onze Fab hoesjes?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment