Ik ben een grote fan van eyeliner, alleen dacht ik altijd dat eyeliner en ik geen match waren. Meestal huil ik namelijk als ik moet lachen en hoe “waterproof” ze ook allemaal zijn, aan het eind van de dag zaten ze meestal niet meer waar het hoort. De nieuwe Beebee hypnose eyeliner pen belooft te blijven zitten, dus dat besloot ik te testen! Nieuwsgierig?

Om maar bij het begin te beginnen: de eyeliner brengt erg makkelijk aan en droogt snel. Het stiftje is perfect om een strakke en dunne lijn te tekenen. Ik ben geen make-up genie dus een perfecte wing zat er niet in, maar ik ben toch al blij met het resultaat! Oefening baart kunst toch?

IMG_7053

Het oogpotlood heeft inderdaad de hele dag op zijn plek gezeten, zonder ook maar een beetje te vervagen. Ik ben dus énorm happy en ga deze eyeliner zeker opnieuw kopen en nooit meer iets anders proberen!

De Beebee hypnose eyeliner kost normaal €21,95, maar bij make-up actie krijg je hem maar voor  €1 samen met een code om hem nog een keer te bestellen met 50% korting. Bij make-up actie krijg je iedere maand een product thuisgestuurd voor alleen de verzendkosten van €4,95 en de eerste maand dus maar voor  €1. Iedere 3 maanden kun je dit weer opzeggen, dus no worries! Vorige maand ontvingen alle leden een Beebee eyebrow pencil twv €17,95 dus het is zeker een goede deal. Mocht je meer willen weten over de voorwaarden of je inschrijven, klik dan vooral hier.

Wat voor oogpotlood gebruik jij?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. De smalle punt ziet er heel fijn uit! Zelf gebruik ik nu een fijne eyeliner van Kiko, maar die verschuift helaas ook al vrij snel.. Dit is er zeker een om te onthouden! En wat een fijne actie ook. Een erg leuke manier om nieuwe producten uit te proberen!

    • Come-Moda Reply

      Het is ook echt een super fijne eyeliner ! XX

Write A Comment