Als je naar een feestje gaat kunnen nepwimpers net je eye-look af maken. Vandaag showen we  een make-up look met onze eyelashes van Leynel.

Veel make-up artists gebruiken nepwimpers om hun eyelook beter uit te laten komen, zelf gebruikten we eigenlijk nooit nepwimpers, maar we waren toch wel erg nieuwsgierig! And now we are sure, we vinden nepwimpers erg leuk voor een avondje op stap.

We houden het wel bij dat avondje op stap, want het is niet super makkelijk om ze goed aan te brengen en vooral in het daglicht wil je natuurlijk wel dat het het er perfect uit ziet. De meeste nepwimpers zijn iets te lang, zorg er voor dat ze de goede lengte hebben (horizontaal uiteraard), en breng dan de wimpers aan met wimperlijm. Om de nepwimpers te ‘verbergen’ brengen wij eyeliner aan, zo valt het zo min mogelijk op.

IMG_2396

De wimpers die wij besteld hebben heten Paris. De wimpers zijn nu afgeprijsd van €3.95 naar €2.50. De wimpers zijn geschikt voor meerdere keren gebruik. De wimpers zijn 1 tot 1.5 cm lang. Op de uitgelichte foto zie je Kim’s eyelook met de nepwimpers van Leynel. We hope you like it! Wil je weten wat we nog meer bestelden bij Leynel? Klik dan hier!

Maak jij gebruik van nepwimpers?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment