11741951_10207147473349296_258666939_nHet creëren van mooi gevormde wenkbrauwen is een lastig kunstje. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn wenkbrauwen dagelijks doe! Kijk je met mee?

IMG_8679.JPG

Als eerste teken ik mijn wenkbrauwen bij. De eerste foto is een before. Om een mooie vorm te creëren begin ik de bovenkant bij te tekenen met mijn wenkbrauwpotlood van Kiko.  Daarna teken ik de onderkant bij.

Zoals je ziet leg ik de nadruk erg op de boog. Dat is het punt op nummer drie, waar het potlood zit. Als dit eenmaal goed en gelijk getekend is, zit, kan dit je hele wenkbrauw look veranderen. Ik doe trouwens eerst stap een bij wenkbrauw een en dan bij wenkbrauw twee. Zo ben ik niet twee keer in de weer met verschillende make-up producten.IMG_8682.JPG

Daarna vul ik mijn wenkbrauwen op met poeder. Ik probeer zo min mogelijk bij te tekenen en op te vullen bij het begin van mijn wenkbrauwen, om een neppe look te voorkomen.

Na het opvullen van mij wenkbrauwen ga ik met een licht contourings potlood/pen mijn wenkbrauwen contouren. Zo komt de vorm van de wenkbrauwen extra goed uit. Als ik dit heb gedaan veeg ik de lichte foundation zo goed mogelijk weg, zodat je er niks meer van ziet!

Als laatst borstel ik mijn wenkbrauwen met een eyebrow gel Essence. Dit zorgt er voor dat je wenkbrauwen er natuurlijker uit zien. De gel zorgt er ook nog eens voor dat je wenkbrauwen lang en goed in model blijven zitten, ideaal dus!IMG_8683.JPGDit zijn de basis producten die ik gebruik bij het doen van mijn wenkbrauwen; wenkbrauwpoeder van So Susan, contouringspotlood van Get Touch en een wenkbrauw potlood van Kiko. De wenkbrauw poeder is hier verkrijgbaar. Ik ontving de poeder in een verrassingsbox op het Beautygloss event in Zwolle. Het contouringspotlood komt bij de Big Bazar vandaan, deze kost rond de twee euro. Online kun je kijken welk filiaal bij jou in de buurt is. En het wenkbrauw potlood is van het merk Kiko, ik draag nummer 4. Het wenkbrauwpotlood kost €5.90.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn wenkbrauw tutorial hebben! Het is een experiment, dus ik ben benieuwd naar jullie mening.

Hoe doe jij je wenkbrauwen altijd?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

7 Comments

  • Come-Moda Reply

   Ja me too, te veel getekend vind ik ook niet mooi..

 1. Leuke post! Ik zou m’n wenkbrauwen weleens in een andere (mooiere) vorm willen laten epileren! Ik heb geen oeroeboeroe wenkbrauwen en de vorm is opzich wel oke! Maar toch erger ik me weleens aan de bovenkant, zit niet helemaal mooi, zou tof zijn als ik dat zou kunnen laten aanpakken haha 🙂

  • Come-Moda Reply

   Je zou ze kunnen laten epileren bij een beautysalon, dit kost meestal rond de 10 euro.

 2. Oh, wenkbrauwen. Het is wat hè? Die van jou zijn erg mooi geshaped, ik vind het altijd een vak apart en probeer het te leren, dus je tips waren erg welkom. Bedankt!

  • Come-Moda Reply

   Fijn om te horen, bedankt voor je complimentje!

 3. Wenkbrauwen zijn altijd een dingetje he, haha. Ik vind die van jou erg mooi gelukt! Bij mij lukt het, naar mijn idee, ook steeds beter. Zelf gebruikt ik alleen wenkbrauwpoeder. 🙂

Write A Comment