Iedereen droomt van like Kim K / Cara Delvigne. Je hebt wel tools om je wenkies voller te laten lijken. Meer hierover lees je in dit artikel!

De vorm van je wenkbrauwen is erg belangrijk. Met een kammetje en poeder kun je al veel doen. Ik vul zelf mijn wenkbrauwen op met poeder. Ik heb verschillende poeders gebruikt en getest. Vandaag deel ik mijn nieuwe wenkbrauw aanwinst.

Deze tool bestaat uit 4 poeders, een wenkbrauw kam en kwastje. Kies een kleur poeder uit die het meeste lijkt op je kleur wenkbrauwen. Je begint bij de hoek waar je je wenkbrauw wilt vullen tot schuin naar beneden.

Daarna werk je van de achterkant van je wenkbrauwen naar voren toe. Alleen make up artists kunnen dit perfect, dus treur niet als het je niet in een keer lukt. Je kunt de overbodige poeder wegvegen met een wattenstaafje.

Om de vorm extra goed uit te laten komen gebruik je de highlighter, dat is de laatste kleur van het palette. Eigenlijk is het dus niet zo moeilijk om je wenkbrauwen op te vullen en meer vorm te geven. Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn uitleg van deze tool van Essence!

Hoe geef jij meer vorm aan je wenkbrauwen?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

 1. Leuk artikel! Het enige wat ik miste was een korte introductie van het product met de prijs en het merk ed. Hiernaast denk ik dat het je stukken een stuk leerzamer maken door een foto’s toevoegt van hoe je wenkbrauwen en voor, tijdens en na uitzien! Ik hoop dat keer wat aan hebt haha
  Verder word je blog wel steeds beter!

  Liefs!

  • Come-Moda Reply

   Dankjewel voor je feedback! Ik zal er op letten! En er komt nog een artikel aan hoe ik mijn wenkbrauwen doe in totaal. Dit was een artikel over de Essence tool 🙂 XX

 2. Ik heb deze ook.. jammer genoeg is t niet mijn favoriet.. maar wel een leuk plaatje vind ik het voor in de kast er bij hahha

  • Come-Moda Reply

   Ik vind de vele kleuren in het palette fijn!

Write A Comment