IMG_2384Na het kijken van heel wat Youtube tutorials, hebben we nu eindelijk een ‘vast’ ritueel voor onze wenkbrauwen. Hiervoor gebruiken we onze eyebrow filler & kam, die we besteld hebben uit China.

Wij doen eerst onze basis make-up, voordat we beginnen aan de wenkbrauwen. Daarnaast is het super belangrijk om wenkbrauw producten te gebruiken in de juiste kleur. Ga eerder voor een tint te licht dan te donker, zo voorkom je te opvallende wenkies. Ons nieuwe potlood is waterbestendig, en droogt super snel waardoor je sneal ready-to-go bent.

IMG_2394

Als eerst kammen wij onze wenkbrauwen goed in model. Van Youtuber Nikkie hebben wij geleerd dat je je wenkbrauwen eerst naar onder moet kammen. Dan kan je goed de vorm van je wenkbrauwen opvullen. Als je dit hebt gedaan, kam je je wenkbrauwen weer omhoog. Zo zie je goed de vorm van je wenkbrauwen, en waar je wat moet bijtekenen.

IMG_2395

Als je dit hebt gedaan, kan je er nog voor kiezen om je wenkbrauwen op te vullen met poeder. Als wij klaar zijn, gebruiken wij wenkbrauwgel om onze wenkies te fixeren. Als finishing touch gebruiken wij highlighter of een lichte concealer om de oneffenheden.

Ons wenkbrauw potlood heeft kleur nummer 2. Op de site Light In The Box kun je dit wenkbrauw potlood bestellen voor slechts €1.95.   Het fijne van dit item is dat je hem niet hoeft te slijpen. Daarnaast heeft het potlood al een schuime vorm van zichzelf, waardoor je extra makkelijk je wenkies bij kunt tekenen.   

img_2880

Op deze foto zie je het before, between en after resultaat van Kim. Op de rechter foto heeft ze haar wenkbrauwen gedaan. Op de foto linksboven heeft ze nog niks gedaan aan haar wenkbrauwen. En op de foto links onder is er een wenkbrauw wel gedaan, en eentje niet.

We willen laten zien wat het opvullen van je wenkbrauwen kan doen met je make-up look. Het zorgt voor een frissere blik vinden wij.

We horen graag hoe jij je wenkbrauwen doet en met welke producten!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  • Come-Moda Reply

   Dat vonden we ook zo fijn. We hebben namelijk al zoveel eyebrow producten uitgetest! XX

 1. Wenkbrauwen maken de look helemaal compleet! Het staat je ook erg goed én wauw wat een mooie prijs.

  • Come-Moda Reply

   Thanks! Dat vinden wij ook, een goede en fijne prijs-kwaliteit verhouding 🙂 XX

Write A Comment