75812_3-2-300x277
Mascara is een make-up product dat niet te missen is, ik ga niet snel de deur uit zonder mascara. Maar het vinden van een goede mascara is nog best lastig. Ik help je de zoektocht minder lastig te maken door het posten van verschillende mascara reviews. Vandaag review ik de Get Big Lashes mascara van Essence.

Iedereen kent het merk Essence wel. Essence is verkrijgbaar bij de Kruidvat. Sinds de lancering in 2002, staat Essence voor trendy en kwalitatief hoogwaardige cosmetica voor een sensationeel lage prijs.  Essence voert geen dierproeven uit.  Het cosmetica merk heeft meerdere internationale awards mogen ontvangen zoals de “kiss readers” award in Ierland en “allure best of beauty award” in Amerika.

essence_logo_glow-2-300x109

Source: Essence

Het merk essence investeert niet in advertenties met modellen of beroemdheden, maar in het ontwikkelen van producten met een hoog kwaliteitsniveau. Essence is een  populair cosmetica merk, dit blijkt uit enquêtes van grote tijdschriften. Daarnaast wordt de kwaliteit van alle producten regelmatig bevestigd met tests en awards door onafhankelijke partijen.

get-big-300x300

Dit is een van mijn favoriete mascara’s. Je hebt een waterproof en een normale variant. Beiden zijn er makkelijk af te halen met make-up remover of olie. Mijn voorkeur gaat uit naar olie omdat ik een gevoelige huid heb rondom mijn ogen. Op deze manier voorkom ik dus irritaties!

De mascara is makkelijk aan te brengen door het fijne borstetje. De mascara dekt goed goed. Het heeft een diepzwarte kleur, wat zorgt voor een mooie blik. Daarnaast blijft de mascara lang zitten, wat een voordeel is! Je hoeft je na een lange dag werken (stage in mijn geval) niet druk te maken of je mascara er nog goed op zit, want met deze mascara zul je er niet vermoeid uit zien. IMG_7930.JPG

Jullie vragen je natuurlijk af wat het resultaat is. Op de bovenstaande foto zie je mijn wimpers zonder mascara.

 IMG_7929.JPG

De foto hierboven is met de Get Big Lashes mascara van Essence. De mascara zorgt echt voor een mooie ooglook. De mascara krult je wimpers, wat ik erg fijn vind.  De mascara is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2.49. Een fijne prijs voor een goede mascara!

Wat is jouw favoriete mascara?kim

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Ik gebruik best veel soorten mascara! Ik heb niet echt een favoriet! Deze mascara heb ik ook, ik vind het effect op de wimpers erg mooi!

Write A Comment