Rotterdam is een super leuke stad om te winkelen en te lunchen. Daarnaast heb je genoeg plekken om gave content te maken.

Samen met Dominique ging ik naar de stad toe. Mijn vriendinnetje Dominique is net als ik actief op Instagram. We gaan regelmatig op pad om foto’s te schieten. Uiteraard hebben we foto’s geshoot bij de Erasmusbrug.

FACT:

De Erasmusbrug is naast de Willemsbrug de tweede brug over de Nieuwe Maas in het centrum van Rotterdam in de Haven van Rotterdam en is vernoemd naar de Nederlandse priester en humanist Erasmus. De brug verbindt de wijk Kop van Zuid met het centrum aan de noordzijde van de rivier.

Mijn outfit bestaat uit een zwarte glitterbody van Chiquelle. Ik draag een wit rokje van House Of Articles. De hakken die ik draag zijn van EGO Official. Op de tas draag ik mijn nieuwste designerbag van Dior. Op deze foto’s ben ik trouwens net naar de kapper geweest bij Cosmohairstyling IJmuiden.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat je van deze look vindt! Laat je het me weten via de comments?!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment