Zelf een kleur/soort armband kiezen en daarbij ook nog je eigen bedels kiezen; veel persoonlijker kan het niet. Vorige week kon je al de armband van Kim zien, vandaag show ik de mijne!


De armband die ik koos is een enkele witte armband. Dat betekent dat hij 1x om je pols kan. Ook heeft Endless armbanden die 2 of zelfs 3x om je pols kunnen. Alle armbanden zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Mijn armband kost 39,00 EUR. Alle armbanden zijn te sluiten door middel van magneten, die gelukkig super stevig zitten en niet zomaar van je pols afvallen! Ook kun je ervoor kiezen om een gouden of een rosé kleurige sluiting te nemen.IMG_0738Het bedeltje wat ik erbij koos is een zilveren hangend klavertje vier, deze kost  29,00 EUR. De bedeltjes zijn tussen de 19 en 169 euro. De meeste bedeltjes zijn verkrijgbaar in het zilver, goud en rosé.

IMG_0744

Voordat je kunt bestellen bij Endless moet je wel even je polsmaat opmeten, zo weet je zeker dat je armband gaat passen en mooi aansluit. Welke armband Kim bestelde kun je hier lezen.

Wat vind jij van Endless jewelry?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment