De nieuwe haar verzorgings lijn van Elvive die bestaat uit klei maakte me erg nieuwsgierig. Vandaag lees je mijn mening over de Extra Ordinary Clay Line.

Deze lijn combineert 3 typen fijne klei om het haar te reinigen en het een mooie uitstraling te geven. De lijn is perfect voor normaal haar, dat snel vettig wordt/oogt. 

De drie typen klei zijn:

 1. Argile, een green clay die de wortels reinigt.
 2. Montmorilloniet, deze klei hydrateert tot in de punten (blauwe klei)
 3. Kaoliniet, een witte klei die het haar verfrist en revitaliseert

1468058641972-1

De shampoo (250 ml) heeft de volgende werkingen: zorgvuldige reiniging en een intense hydratatie. Je haar krijgt een shiny glans, en blijft tot wel 72 uur luchtig en fris. Dit heeft L’Oreal onderzocht op basis van een onderzoek met 226 personen die twee weken regelmatig de shampoo gebruikten. Beide producten kosten €4.49 en zijn verkrijgbaar bij de drogisterij bij jou in de buurt, bijvoorbeeld de Kruidvat of Etos.

Je kunt de shampoo het beste aanbrengen op vochtig haar. Breng de shampoo zachtjes aan in het haar, en masseer de shampoo in de hoofdhuid. Laat dit heel even intrekken, en spoel de shampoo vervolgens uit. Dit is eigenlijk hetzelfde met de conditioner, alleen raad ik je aan om de conditioner in de uiteindes van je haar aan te brengen. Als je conditioner (200 ml) aan de bovenkant van je haar aanbrengt vermindert de volume van je haar, aangezien dit ook versoepeld wordt.

De lijn in het kort:

 • Zacht haar na het wassen
 • Lekkere geur
 • Helpt tegen vettig haar

Wat is jouw haar verzorgingslijn?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  • Come-Moda Reply

   Ja het is een super fijne lijn, en vrolijkt de badkamer inderdaad lekker op 🙂 XX

Write A Comment