FullSizeRender-3

Op Facebook zagen we de 2 in 1 stijltang/borstel al voorbij komen, het apparaat klinkt natuurlijk super handig, maar is dit het ook? Wij hebben het uitgetest!

De borstel stijlt automatisch je haar als je het kamt. Je kan de graden zelf instellen. Klinkt allemaal perfect he? En dat is het ook zeker. Het is een keramische stijlborstel waardoor je je haar niet beschadigt.

IMG_9895

We both fell in love with the white brush. De stijltang is makkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld op reis (helemaal voor Kim in Valencia). Het neemt namelijk weinig ruimte in beslag en je hebt geen losse borstel meer nodig!

De borstel bestelden wij bij Elitebrush. Ze hebben verschillende kleuren in hun assortiment: roze, wit en zwart. De borstels kosten €69.95. De webshop heeft geen verzendkosten binnen Nederland & België.

IMG_2368
Dit is het resultaat bij Kim. De linkerkant is wel gestijld, en de rechterkant nog niet. Je haar stijlen gaat lekker makkelijk met de nieuwe tang!  

Hier nog een foto van het resultaat. Het verschilt per type haar hoe lang het stijlen duurt. Bij Kim gaat het sneller met de borstel dan met haar normale stijltang. Het is net alsof je je haar borsteld met een zwaarder item. 

Wat vind jij van ons leuke 2 in 1 stijltang-borstel?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

12 Comments

 1. Persoonlijk had ik iets duidelijkere foto’s willen zien. Want links is gestyld, maar wordt ook strak gehoudsn.. dus eigenlijk heb je geen realistisch beeld. Ik denk trouwens niet dat ik m snel zou kopen voor 70 euro.. Too expensive for me!

  • Come-Moda Reply

   Hi! Bedankt voor je feedback. We hebben een foto toegevoegd. XOXO

 2. Ik weet niet of dit bij mij zou werken.
  Ik heb namelijk onwijs dik haar en ik vind hem iets te duur om het uit testen..

  • Come-Moda Reply

   Hmm het werkt wel bij verschillende haartypes. Misschien kun je ze een emailtje sturen. Het is een leuk item voor op je verlanglijstje dan toch!

 3. Vind niet echt duidelijk wat nu het resultaat is, terwijl ik er eigenlijk best benieuwd naar ben. Helemaal voor zo’n bedrag niet iets wat je zelf effe gaat uitproberen.

  • Come-Moda Reply

   Hi, wat vind je er niet duidelijk aan? Misschien kunnen we je dan een foto opsturen! We horen het graag van je. XX

 4. Foto’s like erg op elkaar, daarom is het resultaat niet duidelijk 🙂 ik ben wel van plan om deze te gaan kopen, want het is super handig!

  Xx Atka

  • Come-Moda Reply

   Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je hem gaat kopen! XX

 5. Even een tip: persoonlijk vind ik de foto’s van voor en na totaal niet duidelijk. Voor mij lijken ze vrijwel identiek. Misschien volgende keer iets andere foto’s gebruiken, dat zou het artikel stukken krachtiger maken en me kunnen overhalen zo’n duur item aan te schaffen 🙂

  • Come-Moda Reply

   Hi Lisa, bedankt voor de tip. We zullen op letten de volgende keer! XX

 6. Het zou een beter beeld geven als dit product test bij iemand die echt krullen heeft, de dame op de foto heeft van zichzelf al redelijk stijl haar. Als het echt werkt zou ik het het wel waard vinden, maar ik weet niet of dit product mijn krullen aan kan.

  • Come-Moda Reply

   Thanks voor je feedback! Op de website zie je wel hoe het is bij vrouwen met krullen! XX

Write A Comment