Deze spot zit in het hartje van de Jordaan, op de Elandsgracht. Recent ben ik bij ELA Restobar Amsterdam geweest, en vandaag lees je meer over mijn bezoekje.

ELA Restobar Amsterdam zit om de hoek van de negen straatjes. Perfecte stop voor een drankje of hapje. Ik ging hier heen op een zomerse dag, dus we begonnen op het terras – heerlijke wijnen, en ook genoeg alcoholvrije opties. De Jordaan is gezellig druk, en je kunt de hele dag lekker mensen kijken. Kortom: je zit hier heerlijk (in het zonnetje of onder de heaters). Voor het eten vonden wij het wel prettiger om naar binnen te gaan.

De zaak is niet heel groot. Voorheen zat er een bruine kroeg, maar hier is niks meer van terug te zien. Bij ELA heb je een all-day food concept. En de gerechten zijn om te delen (the Mediterranean way). De hotspot is geopend van dinsdag tot en met zondag.

Wij gingen voor de volgende gerechten: burrata pistachio, hamachi en foccacia. De kaart heeft hartige, en zoete gerechten – het is wel een vrij beperkte kaart. Let op! bij het reserveren moet je een aanbetaling doen van 10,-. Mijn overall ervaring was dat het eten erg lekker was, maar er nog ruimte zit voor verbetering bij de service. Wij moeten vrij lang wachten op onze drankjes. De bediening kon de hype nog niet aan.

De volgende keer dat ik naar ELA Restobar Amsterdam ga, zal het eerder voor een koffietje of een drankje op het terras zijn 😉 A quick shopping stop.

Ben jij al eens bij deze spot in de Jordaan geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment