Tapas is een van m’n fave food. Ik las op internet over de nieuwe hotspot in Amsterdam West: El Hermano de Kique, en ik ben hier natuurlijk even langsgeweest na mijn werk.

De hotspot is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Er is genoeg parkeergelegenheid in de straat (betaald parkeren). El Hermano de Kique is gevestigd op; spaarndammerstraat 55, 1013 TA Amsterdam.

Tortilla – een aardappel quiche
De menu kaart

Je kunt hier trouwens niet van te voren reserveren, er is gewoon inloop. Wist je trouwens dat de eigenaar ook een wijnwinkel tegenover het restaurant heeft? Leuk he!

Yummy gamba’s

Het idee van El Hermano de Kique is simpel: good food and nice drinks. Je kunt je gerechtjes en drankjes bestellen aan de bar. Je betaalt een klein bedrag voor de tapasjes die je goed kunt delen. Ik denk dat ik zo’n 4/5 gerechtjes besteld heb.

Inktvis op een spiesje

Mijn favoriet was wel de paella, dit werd geserveerd met een soort cherry. Dit moest je dan over de paella gieten voor een aparte smaak – echt heel leuk! Wat ik ook super lekker vond waren de gamba’s.

Oh en vergeet de tortilla niet, een soort aardappel quiche. Je kunt namelijk uit koude én warme tapas kiezen. Ook is er een ruime keuze aan kazen en vlees soorten.

Ik vind El Hermano de Kique een echte aanrader als je zin hebt in tapas en een borreltje!

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

1 Comment

Write A Comment