Easy-to-live & easy-to-wear – love my new Braez dress


Het merk Braez staat bekend om de comfy clothing. Er worden soft materials gebruikt voor de items. BN’ers als Daley Blind en John Heijtinga  zijn net als ik een groot van het merk. Braez bestaat nu al 19 jaar!

Ik spotte de winkel in de Cornelis Schuyt straat in Amsterdam. Het personeel is echt super aardig en vriendelijk, je voelt je meteen welkom! Tip: om de hoek zit Brasserie van Dam. Na een shopsessie bij Braez kun je hier lekker lunchen of een kopje koffie doen.

kleuren
Het jurkje valt onder de BRZ 38 collectie. Ik heb de jurk in de kleur antra. Op de bovenstaande foto zie je welke andere zes kleuren er nog zijn. De jurk kost €149,95. Je betaalt geen verzendkosten. Oh en wist je dat Braez actief is op Facebook en Instagram?

77447cd5-2590-4a8f-86e4-c35d605e26cc

Zoals je ziet heeft de jurk heeft twee zakken, handig voor je telefoon of om je handen in op te warmen. De jurk valt een beetje wijd, ik draag dan ook maatje XS. Braez heeft maatje XS-XXL. De jurk is gemaakt van 48% viscose, 48% polyester en 4% elastaan – hij voelt ook heerlijk zacht aan.

Heb jij al items van Braez?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment