Ken je dat, dat je online iets wilt bestellen en dat er gevraagd wordt of je een kortingscode hebt? De meeste mensen zullen dan via Google proberen een kortingscode te vinden om hun bestelling toch nog iets goedkoper te maken. Wil je weten welke website Come-Moda altijd checkt? Lees dan verder!

Come-Moda is gek op online shoppen, omdat je met slecht weer (wat het in Nederland net iets te vaak is) de deur niet uit hoeft! Ook kun je thuis op je gemak dingen passen, zonder dat er een opdringere verkoopster aanwezig is. Het enige nadeel aan online shoppen is dat je vaak verzendkosten moet betalen, wat je bestelling dan weer duurder maakt. Hier hebben we een soort van oplossing voor gevonden: Come-Moda vond de website E-Kortingscode.nl met kortingscodes bij ruim 21.000 webwinkels, voor ieder wat wils dus! Er staan zelfs kortingscodes voor Expedia of Cheaptickets op, dus zelfs als het om je vakantie gaat kun je voor korting kijken! En het belangrijkste, je kunt de codes gratis bekijken en gebruiken. Come-Moda vindt het fijn dat je niet meer allerlei verschillende websites hoeft af te zoeken voor de kortingscodes die je wil, maar dat ze allemaal op 1 website overzichtelijk en geordend staan. Zo kun je bijvoorbeeld per categorie kijken, maar ook de zoekfunctie gebruiken of gewoon naar de populairste codes kijken! Een ander voordeel is dat alle codes bij e-kortingscode up2date zijn, vaak lokken andere websites je namelijk met codes, maar dan blijken ze allang verlopen te zijn. Super irritant en bovendien enorm zonde van alle kostbare shopping-tijd!


Come-Moda zoekt het liefst per categorie, dan kunnen we meteen zien waar een leuke sale is en we waar we dus kunnen gaan shoppen! Om jullie hopelijk blij te maken, is er vandaag bij e-kortingscode een exclusieve Zalando.nl kortingscode online, van wel 12%! + Zalando heeft altijd gratis verzending en retour en je mag je spullen binnen 100 dagen retourneren. De kans dat je dus achteraf spijt hebt van je aankoop is erg klein! Was je  dus van plan iets bij Zalando te bestellen, vergeet dan niet deze Zalando kortingscode  te gebruiken.

Een andere webshop waar wij regelmatig kortingscodes voor zoeken is Asos.com, de enorm leuke en populaire Engelse webshop. Wist je dat Asos zelfs gratis naar Nederland verzendt vanaf 25 euro? E-kortingscode heeft vaak Asos codes, mocht je dus net zo’n Asos fan zijn als wij, houd dan deze laatste Asos kortingen in de gaten. 


We hopen dat we hiermee jouw shop ervaringen online net iets plezieriger en bovenal goedkoper kunnen maken! We zijn en blijven tenslotte toch Nederlanders, en die zijn gek op korting hihi. Have a nice shopping day!

Waar shop jij het liefst online?

 

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment