Een van mijn favoriete koffietentjes in Valencia is Dulce de Leche. Een goed begin van de dag met een kop koffie en bijvoorbeeld een stuk cake 😉

Bij Dulce de Leche komen veel locals. Je kunt hier bijvoorbeeld ook niet reserveren. Je hebt trouwens drie locaties van mijn hotspot, verspreid door Valencia. Ik ging altijd naar die in Ruzafa, op de hoek van Carrer de Cuba en Carrer del Pintor Gisbert. Het interieur is knus en sfeervol. Je kunt bij Dulce de Leche ook leuk buiten zitten.

Fun fact: ik heb een langere tijd in Valencia gewoond voor mijn studie

Je kunt bij Dulce de Leche ontbijten, lunchen en koffie drinken. Als je binnenloopt is het overduidelijk waar ze bekend om staan, de verschillende huisgemaakte taarten. De vitrines staan vol met lekkere dingen! Ze hebben ook hartige dingen als quiches en belegde broodjes. Qua drinken hebben ze natuurlijk koffie, thee, sapjes en de typische Valenciaanse horchata.

Bo en ik namen een ontbijt deal; met een verse jus, cappuccino en broodjes naar keuze. Zo had je van alles wat, en kon je met een goedgevulde buik op pad de stad verkennen. Je kunt hier betaalbaar en gezellig ontbijten, kortom echt een aanrader!

Ben jij wel eens in Valencia geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

3 Comments

  • Kim Tarroe Reply

   Wat was jouw favoriete spot in Valencia? 🙂

 1. Beste Kim,

  Nederland is een nieuw online tijdschrift rijker. MAG! Dit pittige, digitale blad heeft 3000 bezoekers per maand en laat tekenen zien dat dat aantal alleen maar gaat groeien. Neemt u er eens een kijkje als u wilt. magthenetherlands.com

  Met vriendelijke groet,

  Teresa Dankerlui
  Hoofdredactrice van MAG
  magthenetherlands.com

Write A Comment