Een babyhuidje willen we allemaal wel, daarom verzorgen wij ons gezicht zo uitgebreid mogelijk. Het merk Dr van der Hoog kenden we allebei al van de heerlijke maskertjes, maar nu mochten we ook de hele gezichtsverzorgingslijn testen die Clearskin heet. Nieuwsgierig naar wat we ervan vonden?

20160218003123

De lijn bestaat uit een facewash, een cleansing lotion, een dag/nacht crème en een gezichtsscrub. De facewash kost € 7,99. De 100% zeepvrije samenstelling voorkomt een strak aanvoelende huid. De facewash is bedoeld om puistjes en onzuiverheden tegen te gaan, net als de cleansing lotion. De face wash gebruiken wij vaak onder de douche. Op deze manier reinig je je huid namelijk erg snel. En je vergeet natuurlijk deze belangrijke stap niet.

De cleansing lotion kost € 7,49. De volgende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid op een milde manier gereinigd word; alcohol, salicylzuur en bramenblad extract. De cleansing lotion zorgt voor een verfrissend effect, dit is erg lekker in de ochtend.  Beide producten ruiken erg lekker en werken fijn. De producten zijn bruikbaar voor elk type huid, maar vooral degene met wat meer puistjes etc.

IMG_5683

De dag/nacht crème kun je dus gebruiken voor zowel de dag als nacht, dit scheelt weer 2 potjes meenemen en bovenal: 2 potjes kopen. Deze crème kost € 9,99. De crème is vetvrij en bevat salicylzuur en bramenbladextract die een zuiverende werking hebben en overtollige talgafscheiding normaliseren.

De gezichtsscrub kost € 8,99 en bevat kleine milde natuurlijke abrikozen pitdeeltjes waarmee dode huidcellen en overtollig talg worden verwijderd en poriën vrij komen. Deze schuimende gel bevat salicylzuur en bramenblad extract voor een zuiverende werking.

Wij gebruiken de producten als volgt:

  • De dag/nacht crème iedere ochtend en avond
  • De scrub om de dag
  • De cleansing lotion & face wash (na de lotion) iedere ochtend en avond

Een grote +: Alle huidverzorgingsproducten van Dr. van der Hoog zijn op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen. De producten bevatten geen parabenen en minerale oliën. Ook zijn de producten niet getest op dieren.

 

Hoe verzorg jij je huid?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment