Samen met mijn vriend ben ik lekker op vakantie geweest naar de Dominicaanse Republiek. We zijn naar het plaatsje Punta Cana geweest – ookwel bekend als Playa Bavaro.

De Dominicaanse Republiek is een land op het eiland Hispaniola, in het Caribisch gebied. Het is er gemiddeld 28 tot 33 °C. Je hebt er hagelwitte stranden en een helderblauwe zee. Daarnaast is het het eerste eiland dat Columbus ontdekte.

Je hebt een ruime keuze uit luxe hotels direct aan het strand. Wij hebben het hotel Vista Sol geboekt. We hadden de junior suite, ideaal want ons complex lag op 1 minuut loopafstand van het strand.

Het hotel heeft de keuze uit 5 restaurants: Aziatisch, Gourmet, Italiaans, Mexicaans en BBQ. Ook is er een sportschool bij het hotel, en een prachtige spa. Nu moet ik zeggen dat ik hier niet echt gebruik van heb gemaakt in verband met de warme dagen.

De Dominicaanse Republiek is zeker een aanrader als je een relax vakantie wilt. Even een weekje bijkomen met (weinig) internet en veel lekkere cocktails.

Ben jij wel eens op de Dominicaanse Republiek geweest?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment