IMG_8832.JPGCome-Moda is echt luchtjes verslaafd. Vandaag our favourite summer fragrance DKNY Fresh Blossom!

IMG_8829.JPG

DKNY maakt sprekende geurtjes, voor stadsmensen. De luchtjes hebben een intense en frisse  geur.  De DKNY luchtjes hebben allemaal een stadsthema. Het thema van dit luchtje is een wandeling langs Central Park, NYC.

De flacon is in de vorm van een appel. Alle luchtjes van de Delicious-geurenlijn heeft deze vorm. Ze vertegenwoordigen de bruisende stad New York.

IMG_8830.JPG

Het luchtje is een samenstelling van grapefruit, cassis en abrikozen. Daarnaast bevat de geur lelietjes-van-dalen, jasmijn en rozenblaadjes. De geur is perfect voor lente en zomer dagen. Je kan de parfum met alle gelegenheden dragen, hoe fijn is dat? De geur blijft een paar uur zitten op de huid.

Deze lekkere parfum is verkrijgbaar bij Parfumswinkel. Je kan hier de parfum bestellen voor €34.16. Het luchtje is nu in de aanbieding, een echt koopje dus. Als je het luchtje vandaag besteld voor 17.00, dan heb je je nieuwe favo geur morgen al in huis.

Wat is jouw favoriete zomer parfum?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Leuk! Ik ben ook verlsaafd aan geuren maar ik begon me echt te vervelen in de ici paris em de douglas. Alle geuren hebben iets gelijkwaardigs waardoor je niet echt aan een unieke of lekkere geur komt. Ik ben dus op pad gegaan en ondekte de orientaalse parfumerie. Sindsdien heb ik geen terugweg meer gemaakt naar de westerse parfums. Deze zijn zo saai en standaard met de al bekensr aquatische geurnoot. Ga eens op onderzoek naar parfumolie. Echt waar meid er gaat een nieuwe wereld voor je open! Ik koop de mijne altijd op: http://www.arabianscent.nl

  2. Aah dit doet me aan vroeger denken. Toen had ik áltijd luchten van DKNY! Deze geur heb ik nog nooit geroken. Ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden!

Write A Comment