Als je wilt opvallen met je accessoires, dan is deze Dix Blue sieraden set echt iets voor jou!

De sieraden zijn zilverkleurig gecombineerd met blauw. De oorbellen hebben een ovaal-achtige vorm. De oorbellen zijn niet normaal zilverkleurig maar schilver zilver, hoe leuk is dat? Daarnaast zijn de oorsieraden afgewerkt met gouden details. Deze eye-catchers heten Trust Silver. Voor € 7,50 heb je deze oorbellen ook aan je sieradencollectie toegevoegd. Wie wilt er nou niet oorbellen die je outfit compleet maken?

De ring die bij de set hoort heet Moho. De heeft een boho stijl. De kleur van de steen is turkois. De maat van de ring is 17. Ook de ring kost slechts € 7,50. Wij van Come-Moda houden van dit soort prijzen!

Om de set matching te maken een gouden ketting. Aangezien de oorbellen opvallend zijn, kozen wij voor een minimalistic hartje. Deze kan je bij elke gelegenheid en dus outfit dragen. Deze set is het bewijs dat goud en zilver gewoon goed samen gaan. De ketting kost € 5.95.

De sieradenset komt van Dix Blue, een webshop die de laatste trends verkoopt voor een fijn prijsje. De shop staat net als come-moda voor fashion & lifestyle. Dix blue combineert dit nog met de leuke accessoires. Leuk weetje; alle bestellingen worden als cadeau verpakt.

Bij een bestelling van minimaal € 50 betaal je geen verzendkosten. Een reden om samen met je vriendinnen online te shoppen op Dix Blue. En als je voor 17:00 besteld, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Zou jij deze sieradenset dragen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

6 Comments

  1. De sieraden zijn werkelijk prachtig. Het turquoise is erg mooi en voor die prijs hoef ik er niet meer over na te denken 🙂

Write A Comment