Ben je toevallig single met Valentijn en van plan het alleen of met vriendinnen te vieren? Wij hebben het perfecte cadeau (voor jezelf) voor Valentijnsdag gevonden; een pop-up wijnglas van Ditverzinjeniet.nl. Single mannen, don’t worry, er is ook een pop-up bier glas!

IMG_3274

Het pop-up glas zit in een klein bakje en kan dus zo mee in je jaszak/broekzak of tas. Het enige wat je hoeft te doen is de deksel eraf te halen en het onderste deel uit te vouwen. Het glas zakt niet terug in, dus je hoeft je geen zorgen te maken om je kostbare wijn! Het wijn en bier glas kosten allebei € 7,95 en voor 22:00 besteld is morgen in huis (op tijd voor Valentijnsdag dus!!). Het wijn en bier glas verschillen niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua inhoud: het wijn glas heeft een inhoud van 150ml en het bierglas van 473ml.

fizz-pop-up-drankglas--wijn-schenken_1

In de zomer komen de glazen ook enorm van pas, als je bijvoorbeeld gaat picknicken. Na het picknicken klap je het glaasje zo weer terug en doe je de deksel erop, waardoor je ook geen druppels in je tas hebt. Ook is het glaasje natuurlijk niet echt van glas, maar van plastic, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij zomaar breekt. Klinkt eigenlijk allemaal beter dan een echt wijnglas toch? Vinden wij in ieder geval wel, vanaf nu nemen we de het doosje overal mee naar toe.

Wat vind jij van ons pop-up wijn glas?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment