Zoals je misschien wel weet woont Nikki sinds kort op zichzelf in Antwerpen, waar natuurlijk een “kot”/ kamer inrichten bij hoort. Helaas mag ze niets aan de muur hangen met schroeven, dus besloot ze het fotokoord (met zuignappen) van Ditverzinjeniet.nl te bestellen!

IMG_2382

Het fotokoord kost €10,95, waarvoor je het koord, 2 zuignappen en 6 verschillende clips krijgt. Voor de clips heb je nog de keuze uit een camera, flamingo, sneakers, vlaggetjes of waslijn thema (ik koos het camera thema). Het koord kun je aan bijvoorbeeld je koelkast of raam hangen door middel van de bijgeleverde zuignappen.

mustard-clipit-cameras-fotokoord-vrijstaand

Als je net als ik bijvoorbeeld geen gaten in de muren mag boren voor fotolijstjes of als je geen ruimte hebt voor fotolijstjes, dan is dit zeker een handige oplossing om je kamer/huis toch een beetje “eigen” te maken!

Bij de webshop bestelden we ook onderzetters, mocht je ook iets willen bestellen dan heb je dit vaak morgen al in huis (voor 22:00 uur besteld is de volgende dag in huis). De webshop verzendt vanaf een bestelling boven de  € 50 gratis, de verzendkosten onder dit bedrag zijn € 4,95.

Hoe versier jij je huis?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment