Dior heeft een limited edition Addict Glow Set uitgebracht. Hierbij ontvang je een super leuke velvet etui met twee essentiële lipmake-upproducten van Dior Addict.

De Glow set is zorgvuldig verpakt in een etui met motieven van constellaties en gouden bloemen. Naar mijn mening is dit cadeau echt perfect voor de feestdagen. Alleen om de nachtblauwe fluwelen etui wil je toch al de giftset aanschaffen? 😉

Fun fact, deze make-upset heeft een motief geïnspireerd op een hemel vol sterren.

De inhoud van de Dior Addict Glow set is:

  • Dior Addict Lip Glow (kleur 001 Pink).

De Dior Addict Lip Glow is een subtiel roze lipbalsem. De balsem versterkt de natuurlijke kleur van de lippen versterkt. Ook zorgt het voor lange hydratatie, dit komt door de formule die voor 97%** bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het product is verkrijgbaar in kleuren die bij alle huidskleuren passen. Je kan het als lipbalsem en als primer gebruiken onder een lipstick, oftewel multifunctioneel!

  • Dior Addict Lip Maximizer (kleur 001 Pink)

De Dior Addict Lip Maximizer is een lichtroze gloss. Deze maakt de lipper voller, en hydrateert in een glanzende finish. Ideale bescherming tegen uitdroging in deze kou. De perfecte finishing-touch van je look.

Wat vind jij van deze giftset?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment