Ik vind het super leuk om nieuwe restaurants te proberen. Tijdens de restaurantweek bracht ik een bezoekje aan Grand Café Krasnapolsky. Vandaag deel ik mijn bevindingen!

Je kunt hier echt de hele dag door genieten, voor bijvoorbeeld een kopje koffie, maar ook een lekkere lunch (en dat allemaal aan de Dam). Ik kwam hier dus om te dineren. Het menu is gevarieerd van klassieke gerechten, maar met een moderne tint. Er hangt een elegante ambiance.

Fun fact: in 1866 was Grand Café Krasnapolsky een koffiehuis

Wij kregen verschillende lekkere gerechten geserveerd, en kozen voor een bijpassende wijnen. Het was echt een super leuk avondje uit. En een leuke manier om zo nieuwe restaurants te leren kennen – tegen een mooie prijs. Ik was wel eens eerder bij de Bar Tailor geweest voor een cocktail (ook een aanrader!).

Naast het cafe zit een Champagne Room (hoe leuk is dat?!). Hier kun je zes verschillende soorten champagne drinken. Deze zijn ook per coupe verkrijgbaar. Op deze plek komt historie en moderniteit echt samen. Het lijkt me nog leuk om hier apart een bezoekje aan te brengen.

Ben jij wel eens geweest bij Grand Café Krasnapolsky?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment