Voor een catwalk show was ik in Den Haag. Mijn favoriete huidverzorgingsmerk Ziaja zit ook in het Haagse centrum. Daar moest en zou ik natuurlijk even langsgaan.

Het was even zoeken naar de winkel, want de winkel waar ik de vorige keren heen ging was er niet meer. Gelukkig was het op loopafstand van de tramhalte. De winkel zag er mooi en geordend uit.

Van mijn moeder kreeg ik een hele ‘boodschappen’ lijst mee. Ik vroeg dus om advies aan de werknemers van de winkel, aangezien zij na mijn uitleg precies weten wat ik wil. Nadat ik mijn boodschappenlijstje afgewerkt had, vertelde de eigenaar me over de nieuwe lijn van Ziaja.

Denova heet de lijn. Ik nam een gezichtscreme en masker mee. De denova lijn van Ziaja is ontwikkeld voor verschillende soorten huidtypes. Je had bijvoorbeeld een anti-aging lijn, een moisturizing lijn en nog veel meer.

Als blogger zijnde kan je veel druk hebben, dit komt door deadlines. Dit zorgt ook voor stress, dus een maskertje van de nieuwe lijn kon ik goed gebruiken. Het maskertje is voor ieder huidtype, ideaal als je even een maskertje op wilt doen met bijvoorbeeld je vriendin.

Het masker is in een knijpflesje, dit vind ik fijn want zo kunnen er geen bacteriën bij komen. Dit is vaak wel zo bij een masker in een potje. Dit product is een smoothening product, om je huid dus zachter te maken. Op de bovenstaande foto zie je de ingrediënten van het masker.  Dit is mijn dag creme van Denova Pro. De dagcreme is makkelijk smeerbaar. Hij neemt goed en snel op in mijn huid. De creme ruikt heerlijk en voelt verfrissend.

De creme is verkrijgbaar bij Ziaja in de winkel en online voor 17.99. Ook het masker kun je online bestellen! Ik ben erg blij met mijn nieuwe producten van Denova Pro / Ziaja. Ik raad ze dan ook zeker aan.

Ben jij al bekend met Denova Pro?

IMG_6250-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

Write A Comment