12112106_832323670198431_2130604153497646029_nAl 9 jaar ga ik trouw op wintersport, dus toen we een uitnodiging voor De Proefparade: WinterSports kregen, wilde ik graag heen! Op zondag 4 oktober was het zover, wil jij weten hoe het was? Lees dan verder.

Helaas is Kim in Valencia en dus was mijn vriend Floris het slachtoffer om mee te gaan, gelukkig vond hij het ook erg leuk! Bij binnenkomst kregen we een lege Goodiebag (die we binnen mochten vullen) en een heerlijk glaasje Schlumberger – White Secco.

12115908_832323993531732_1617338609134209369_n

Binnen stonden er 4 stands van: Roxy, Odlo, Buff en Goldbergh. De eerste stand waar wij langsgingen was Odlo. Als je ook gek bent op wintersporten, dan weet je dat bijna iedereen thermo ondergoed draagt. Vaak vond ik het zelf een beetje teveel op oma ondergoed lijken en dus heb ik het nooit besteld. Odlo heeft daar een oplossing voor: super hippe thermokleding. Zelf mocht ik het Blackcomb Evolution Warm Baselayer Shirt . Het shirt zit zooo lekker, het liefst houd ik em onder al mn outfits aan. De legging die erbij hoort  is ook echt heel leuk, zo leuk dat je er zelfs in zou kunnen hardlopen!

IMG_8361

De tweede stand die we tegen kwamen was van Roxy, die een samenwerking zijn aangegaan met Biotherm. I know, gekke combi, maar het resultaat is erg leuk! Ze hebben samen 40 verschillende producten, waaronder jassen en nekwarmers die ontworpen zijn om je huid te beschermen tegen de kou tijdens je wintersport. Om te proberen kreeg ik de Lana Collar.  Helaas heb ik hem nog niet in de vrieskou kunnen proberen, maar op de scooter is het in ieder geval al heerlijk om een warme nek te hebben en de nekwarmer ruikt dankzij Biotherm heerlijk!

IMG_7601

De derde stand was een beetje vergelijkbaar met de tweede, namelijk nekwarmers van Buff. Buff onderscheidt zich door zijn brede assortiment aan nekwarmers, sommige Buffs zijn bijvoorbeeld gemaakt om je te beschermen tegen de zon (93% UV protection.) en anderen om je te beschermen tegen op zn minst 50 verschillende vliegen, muggen en insecten. Aangezien ik met wintersport geen last heb van de zon of insecten, koos ik een normale Buff. Het leuke aan Buff is, is dat het niet gewoon nekwarmers zijn, je kunt er namelijk ook bijvoorbeeld een muts van maken. De verschillende dingen die je er mee kunt doen/maken, kun je hier zien.

IMG_8365

Last but nog least: Goldbergh. Bij deze stand stonden twee meiden in een enorm leuk skipak (van Goldbergh ofc), deze pakken zijn speciaal gemaakt om je als vrouw mooi te voelen op de piste, daarom zijn ze mooi aansluitend en hebben de broeken een bil liftende functie. Ook zijn de ouftits hierdoor perfect voor de aprés ski, je ziet er immers gewoon goed uit in je skipak. Hierbij een foto van de lookbooks voor de winterkleding en casual kleding.

Naamloos

Het event was het zeker waard om heen te gaan, ik heb een gezellig dagje uit gehad en heb nu enorm veel zin in mn komende wintersport!

IMG_7587

 

Ga jij op wintersport dit jaar? Wat zijn jouw essentials?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

Write A Comment