De Hanzestad Zwolle is zeker een bezoekje waard! Wanna know why? Lees dan snel verder!

De stad heeft een rijke historie. Het is van oorsprong een handelsstad. Deze is ontstaan door de ligging aan verschillende waterwegen. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in de stad! De historische monumenten en het Stedelijk Museum nemen je mee terug in de tijd.

De uitgelichte foto is gemaakt bij Museum de Fundatie. Deze locatie had ik gespot bij iemand anders op Instagram. Ik vond de aesthetic erg mooi, het paste goed bij mijn outfit van de dag! Ik moet eerlijk toegeven dat we niet naar binnen zijn gegaan. We hebben er even kort een foto gemaakt (aan de zijkant van het gebouw) en gingen daarna weer op pad!

Ook zijn er gezellige terrasjes en kroegen. Je hebt hier ook culinaire hoogstandjes als de Librije. In de gezellige binnenstad van Zwolle kun je goed winkelen. Je hebt er leuke boetiekjes, maar ook winkels als de Zara en H&M. Kortom je kunt je goed vermaken in Zwolle.

Ik heb destijds mijn auto geparkeerd bij het Parkeerterrein Burgemeester van Roijensingel. Dit is op loopafstand van de stad Zwolle. We konden met een goedgevulde buik, en aardig wat shoppingbags weer terug naar de auto.

Wat vind jij van de stad Zwolle?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment