Sunny days! Hier draag ik mijn nieuwe Teamsis Darlin tee.

Als het zonnetje schijnt ben ik lekker buiten te vinden. Deze foto’s zijn genomen in Zaandam na een dagje shoppen. Vandaag meer over mijn nieuwe shirtje!

Zoals ik al vertelde komt het t-shirt van de webshop Teamsis. Teamsis heeft een uitgebreid assortiment aan kleding. Dit shirtje komt uit de Teamsis Collection, de shirtjes zijn ontworpen door Teamsis zelf.

De webshop wordt gerund door de drie zussen Nikki, Michelle en Pien. De zussen runnen een webshop met kleding en accessoires die mooi bij elkaar matchen. Ook hebben ze een blog, zodat je weet welke gezichten er achter de shop zitten. Naast de blog is Teamsis actief op Facebook en Instagram.

71c1b1c3-8737-4a37-9cce-8dfbb9556777

Bij de bestelling kreeg ik deze leuke shoptag. Op de uitgelichte foto draag ik het shirtje in maat S. De shirts vallen wat losser. De stof van de tee is lekker zacht, het shirtje zit dan ook heerlijk. Het shirtje kost €29,95. Binnen 2 werkdagen heb je je bestelling in huis.

d18574c3-0bc9-4d47-8669-93644aa90d0d

Mijn colourful broekje komt van FashionWishes. In dit artikel lees je alles over de musthave. De slippers zijn van Bella | Ha Shoes, hierover komt binnenkort een artikel online! De sieraden zijn van My Jewellery. Het horloge is een limited edition. Het bandje is taupe kleurig en de details zijn zilverkleurig. Op het minimalistische armbandje staat HOPE, DREAM, LIVE. De nagellak die ik draag is van Meeki Beauty Lab.

Wat vind jij van deze outfit?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

2 Comments

  1. Meid , ik zie je posts vaak voorbijkomen, hoe heb jij toch tijd om dagelijks iets te plaatsen? Verder staan ze je erg goed en vooral leuk geschreven.

Write A Comment