11880935_1153151751365627_1395338211_nEen hippe, niet saaie sleutelbos, wie wil dat nou niet? Wij van Come-Moda besloten om eens iets te zoeken voor onze sleutels. Zo kwamen we uit bij Custombypien.nl Wil je weten wat we besteld hebben? Lees dan verder!

Custom by Pien, is zoals wel te raden een webshop opgezet door Pien, waar zij handgemaakte, gepersonaliseerde producten verkocht worden. Er zijn niet alleen sleutelhangers, maar ook leren armbanden in vijf verschillende kleuren te koop, waarin natuurlijk je eigen tekst gegraveerd kan worden. Maar daar blijft het niet bij. Custom by Pien verkoopt ook katoenen tassen met opdruk, ringen en horloges.

11880986_1153151728032296_52733206_n

Come-moda koos dus voor de sleutelhangers, natuurlijk was het bijvoorbeeld slim geweest om er één te nemen met ‘home’ ‘office’ of ‘car’, maar Come-moda beschikt gelukkig nog niet over zoveel sleutels en dus besloten we gewoon onze eigen namen te nemen. Leuk detail: we hebben er een hangertje aan met de voorletters van onze vriendjes. Cute he?

Custom by pien

Voor Kim werd het een grijze sleutelhanger met een cirkel hanger en voor Nikki de kleur naturel met een cirkel hanger. Wil je ook zo’n leuke sleutelhanger? Dat kan voor 6 euro! En om het nog beter te maken hebben we speciaal voor onze lezers de code “comemoda” waarmee je gratis verzending tot 30 september. Dit scheelt je 2 euro verzendkosten, dus niet te lang twijfelen en snel bestellen (klik hier om te bestellen) !

Ga jij net als wij een leuke sleutelhanger bestellen?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

4 Comments

  1. Wat een gave sleutelhanger zeg! En voor zo’n prijsje is het helemaal leuk!
    Liefs Iep

  2. Hallo, die ga ik zeker bestellen. Alleen de klik hier knop om ze te bestellen doet het niet. (Ik doe dit met een iPad) geen idee of dat erg is.

    • Come-Moda Reply

      Ik ga het even voor je nakijken! Anders kun je het beste even naar de website gaan van Custom By Pien, xoxo

Write A Comment