Het ene moment ben je aan het winkelen en het andere moment zit je in een kappersstoel. Het kan allemaal bij de Bijenkorf. Binnen tien minuten had ik prachtige krullen in mijn haar door de haarstilisten van José Eber.

Misschien is hij wel de meest erkende haarstilist in de wereld. De Beverly Hills-based José Eber heeft zijn handen in het haar van de meest geliefde sterren van Hollywood. En dit voor al vier decennia; iets wat geen andere stylist ooit heeft bereikt. Wat José Eber anders maakt is zijn artistieke aanraking en geïnspireerde visie.

De krultang van José Eber, Beverly Hills’ ‘Hairdresser of the Stars’ bezorgt jou een professionele bos krullen. Wat deze krultang bijzonder maakt is dat het een keramische staaf heeft zonder clip. De keramische staaf wordt perfect gelijkmatig warm en krult je het haar hierdoor direct zonder dat het verbrandt. Omdat je de wortel en de punten van je haar met rust laat, is deze manier van krullen een stuk veiliger. De tang wordt minder warm dan krultangen met een clip en bezit negatieve ionen die ervoor zorgen dat je haar niet uitdroogt of gaat pluizen.

De krullen bleven super lang zitten. Na een paar uur zakten de krullen pas uit. Mijn haar zet helemaal niet in de klit nadat het gekruld is, dit is vaak wel zo bij andere krultangen. De krultang heeft wel een aardig prijskaartje van 130 euro, maar onthoudt dan goed dat je levenslange garantie hebt op de krultang.

De krultangen zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Er zijn verschillende soorten tangen (19mm & 25mm). Ook heeft de haar stilist gekozen voor leuke designs op de krultang. Bij aankoop van een tang ontvang je een travel set en een mini kam. Je kunt de tang dus overal mee naar toe nemen.

Hoe vinden jullie het resultaat van mijn haar?

IMG_1969-300x300

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

16 Comments

 1. Heel erg mooi! Bij mij blijven krullen nooit zitten, bij geen enkele krultang. Misschien maar eens langs de Bijenkorf gaan dan!

  • Come-Moda Reply

   Heb jij er ook een artikel over? Dan kijk ik naar het resultaat bij jou !

  • Come-Moda Reply

   Ja ik ook, ze hebben ook nog eens een natuurlijke look

 2. Wauw erg mooi.
  Ik wil mijn haar ook graag krullen helaas kan dat niet bij mij ik heb te fijn en stijl haar. Vaak zakt het er al weer snel uit.

  • Come-Moda Reply

   Hmm jammer, misschien dat dit wel werkt bij je!

 3. That is a very good tip particularly to those new to the blogosphere.
  Brief but very precise information… Thanks for sharing this one.
  A must read article!

Write A Comment