IMG_2836

Er wordt gezegd dat lipbalms niet verslavend kunnen zijn, toch hebben wij er altijd wel eentje bij ons (lees: in een jaszak, etui, handtas..). Sinds kort hebben we de lipbalms van Crazy Rumors aan onze collectie toegevoegd, deze zijn onder andere biologisch en dierproefvrij. Nieuwsgierig?

De lipbalms van Crazy Rumors hebben alleen natuurlijke, schone, vegan en gecertificeerde biologische ingrediënten. Denk; hydraterende shea butter, verzachtende en verzorgende Jojoba olie en natuurlijke geuren en smaken op basis van essentiële oliën en dit alles gezoet met een drupje stevia. Dit zorgt ervoor dat je lippen lekker ruiken en smaken, kies je smaak dus zorgvoldig!

De keuze is echt reuze als het aankomt op smaken, hier een paar voorbeelden: Red Velvet Cake Lip Balm, Chocolate Strawberry Lip Balm, Red Hibiscus Lip Balm, Bee My Honey Lip Balm, Pear&Peppermint Lip Balm, Peppermint Twist lip balm, Plum&Peppermint Lip Balm, Pineapple&Peppermint Lip Balm, Amaretto Lip Balm, Coffee Bean Lip Balm, kijk voor de volledige lijst even hier.FullSizeRender-3

Nikki koos voor de smaak Bee my honey, die zoals doet vermoeden naar honing smaakt en ruikt! Shop hem hier voor €4.39. Kim koos voor de smaak Black cherry, ook deze kost €4.39. Qua verzending kun je kiezen: voor €4.75 wordt je pakket naar je huis verzonden, naar een Kiala punt voor € 3.26 bij een bestelling onder de €10.00 en gratis naar een Kiala punt boven de €10.00. Als je kiest voor je pakket thuis, dan heb je hem meestal de volgende dag al, bij een Kiala punt kan dit een dagje langer duren.

IMG_2831

De balms komen van de webshop Young Beauty, dit is een webshop waar je hoogwaardige en natuurlijke verzorgingsproducten kunt kopen voor de jonge huid. Zij selecteren wereldwijd de beste producten die tenminste 89% natuurlijk zijn en die speciaal zijn ontwikkeld voor meisjes en jonge vrouwen.Hun missie is om veilige producten te vinden die goed zijn voor de huid en die rekening houden met het milieu tijdens de productie en verpakking. Vandaar dat het merk Crazy Rumors (uit NY) dus verkocht wordt. Voor de andere merken van Young Beauty, klik hier.

Wat zijn jouw favo lipbalms?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

14 Comments

 1. Deze lipbalsems klinken wel erg goed. extra points voor de natuurlijke bestanddelen.

 2. Ze lijken mij allebei erg lekker! Ik vind het wel fijn dat ze natuurlijk zijn en dat er geen troep in zit. Ik heb nog veel lipbalms liggen, maar deze onthoud ik zeker!

  • Come-Moda Reply

   Ze zijn ook echt heel fijn! Ze geven geen kleurtje, wel een glansje en een smaakje. XOXO

  • Come-Moda Reply

   Ja dat klinkt het zeker!De keuze is echt reuze, genoeg om een keer te proberen. XOXO

  • Come-Moda Reply

   Wij zijn er erg blij mee! Welke gebruik jij normaal? XOXO

Write A Comment