Het is de plek om te ontspannen, en ook nog eens makkelijk te bereiken: ik heb het over de Corendon Vitality Spa. Wil je weten hoe ik de spa vond, lees dan snel verder!

Via het blad VROUW van de Telegraaf vond ik een openingsaanbieding: je kon voor de prijs van één persoon (€ 19.50), naar binnen met twee personen voor vier uur. Samen met mijn vriend bezocht ik de spa. We kozen voor het tijdstip 13.00-17.00, zo hadden we namelijk echt een dagje uit.

IMG_9244De spa heeft verschillende faciliteiten bijvoorbeeld een Turkse hammam. Hiervoor is echter wel een reservering verplicht, dit is namelijk een privé behandeling.

Het leuke van de spa is dat je verschillende ruimtes hebt, met deuren die je leiden naar het volgende gedeelte. Het gedeelte na de Hammam en het Turkse stoombad was een Finse sauna, dit is een sauna zoals de meeste mensen hem kennen. IMG_9247

Na de sauna kon je een verfrissende douche nemen en ontspannen in de tepidarium lounge. Dit is een lounge met rustgevende muziek, tijdschriften en een verfrissend drankje. Na de lounge kwam je uit bij de vitality pool, waar je kunt zwemmen. In dezelfde ruimte als het zwembad zat een infra rood sauna. Hier was ik voorheen niet in geweest, dus ik was erg benieuwd. De infra rode stralen gaan echt door je spieren heen, dus als je spierpijn hebt is dit dé oplossing.

Op het begin / eind – het ligt er natuurlijk net aan hoe je het ziet – is een fitness ruimte. Zelf had ik geen sportkleding meegenomen, dus ging ik niet fitnessen. Maar toch is het een leuk extra’tje van de spa!

De spa ziet er erg mooi en rustgevend uit. Het interieur is erg strak, wat ik mooi vond. Zoals ik al eerder aangaf vond ik het deuren principe ook origineel. Ook erg origineel, er zit zelfs een barber in de spa.

IMG_9248

Ik heb geen foto’s gemaakt van de spa faciliteiten zelf, omdat ik mijn telefoon in de locker heb gelaten. De foto’s die ik in het artikel gebruik zijn na mijn spa-bezoek gemaakt.

Bij de Corendon Spa Vitality kan je je badkleding aanhouden. Het is verplicht om slippers, een handdoek en een badjas te dragen. Je kan deze ook kopen bij de spa, een totaal pakket kost rond de € 15-20.

De spa is makkelijk te bereiken. Vanaf Amsterdam Sloterdijk pak je metro 50 richting Gein, bij de halte Henk Sneevliet weg stap je uit. Daarna is het nog maar een paar minuten lopen naar de spa.  Klik hier om je tickets voor de Corendon Vitality Spa te bestellen.

Ben jij al bekend met de Corendon Vitality Spa?

Author

Kim Tarroe - Amsterdam Based - Online Content Creator & Entrepreneur - FOCUSED ON Fashion | Beauty | Lifestyle | Travel

Write A Comment